HONDA TEAM DE SMEDT

ONE TEAM, ONE SPIRIT, ONE DREAM

Jan De Smedt

Zaakvoerder
Jan De Smedt is de 3e generatie en gedreven door een enorme passie die HONDA noemt. Jan staat u graag met raad en daad bij voor al uw aankopen van nieuwe en tweedehandswagens.

Tel. 09/377.20.46
Email: jan@hondadesmedt.be

Carine Lippens

Zaakvoerder
Carine Lippens is evenzeer gedreven door die passie voor HONDA! Carine staat in voor de verkoop, financieringen en is verantwoordelijk voor fleet en het algemeen management.

Tel. 09/377.20.46
Email: carine@hondadesmedt.be

Jurgen

Technische Receptie
Jurgen is verantwoordelijk voor de dienst na verkoop. Door zijn jarenlange ervaring met HONDA en vooral bij HONDA DE SMEDT is hij de perfecte man om u als klant op te vangen met al uw vragen.
U kan bij Jurgen terecht voor een afspraak voor onderhoud of voor een technische vraag. Hij is absolute specialist in zomer- en winterbanden. Dus voor al uw vragen ivm uw wagen …..

Tel. 09/377.20.46
Email: Jurgen@hondadesmedt.be

Ricky

Technieker
Ricky verricht wonderen in onze werkplaats, zijn specialiteit is HONDA. Hij volgt alle opleidingen voor de nieuwste modellen van HONDA,  hij kent deze wagens ondertussen binnen en buiten.

Werner

Technieker
Werner zorgt voor het onderhoud van uw HONDA. Veiligheid en zorgvuldigheid staan voorop. Samen met Ricky vormen zijn ons Wonderteam!

Uw foto hier?

Openstaande vacatures
Heb je passie voor Honda en auto’s in het algemeen? Wil je graag werken in een dynamische, toffe omgeving? Stuur dan een open sollicitatie naar carine@hondadesmedt.be.

Share This