Honda HR-V Hybrid

DE NIEUWE GENERATIE HYBRIDE IN SUV's COUPESTIJL
Honda De Smedt Lievegem - Waarschoot

DE TOEKOMST VORMGEVEN

Einde 2021 is de HR-V Hybride beschikbaar.

We streven een tweevoudig doel na: het rijgenot optimaliseren en de uitstoot verlagen. We willen immers een schonere toekomst garanderen zonder nadelige invloed op de prestaties. De nieuwe HR-V is een volgende stap in het waarmaken van onze grote droom: een volledig elektrisch gamma in 2022.

Strakke eenvoud

Het exterieur van de HR-V heeft een eigentijdse, stille uitstraling met naar voren gerichte lijnen en vloeiende oppervlakken die de moderne en zuivere filosofie van Honda benadrukken.

ZELFOPLADENDE HYBRIDE

De e:HEV hybride aandrijflijn staat borg voor een rustige en ultra-responsieve rijervaring. U beschikt over drie verwisselbare rijmodi die automatisch worden geselecteerd naargelang van de rijomstandigheden.

EEN NIEUWE HYBRIDE STIJL

Binnenkort is de gloednieuwe HR-V beschikbaar. De nieuwe generatie hybride SUV’s in coupéstijl heeft een naadloos en strak exterieur en een overzichtelijk, eenvoudig en compact interieur dat toch uitzonderlijk veel ruimte biedt. * De getoonde afbeeldingen stemmen misschien niet volledig overeen met het definitieve productiemodel.
HR-V e: HEV Garage Lievegem
Share This