HONDA JAZZ

BOORDEVOL MOGELIJKHEDEN

Dolgraag op pad met de JAZZ

De nieuwe Jazz is een sportieve, stijlvolle en praktische wagen, klaar om u overal naartoe te brengen wanneer u maar wilt en daarbij zo weinig mogelijk brandstof gebruikt.

Maak uw Jazz nog pittiger op uw eigen manier: met packs, losse accessoires of nieuwe, blinkende lichtmetalen velgen. Wat uw keuze ook is, de originele Honda accessoires zien er goed uit en passen perfect. Als u vaak bagage of boodschappen moet vervoeren, helpt het Cargo Pack u dat op een praktische manier te doen.

Compact en comfortabel

De Jazz lijkt misschien niet zo groot, maar hij zit vol hoogwaardig comfort dat u eerder in veel grotere auto’s zou verwachten. De nieuwe Jazz heeft extra ruimte voor benen en hoofd zelfs met de stoelen in normale positie, dit dankzij ons geniale Magic Seats-systeem hebt u uitzonderlijk veel ruimte.

Neem plaats achter het stuur van de nieuwe Jazz en u zult zich meteen thuis voelen. Uw handen zullen intuïtief de bedieningselementen vinden en u zult zien dat de meters heel duidelijk en makkelijk af te lezen zijn – en alles is gemaakt van premium materialen.

Dolgraag op pad

De nieuwe Jazz is een sportieve, stijlvolle en praktische wagen,
klaar om u overal naartoe te brengen wanneer u maar wilt.

Hoogwaardige technologie

De Jazz beschikt standaard over functies zoals cruisecontrol, audiobediening aan het stuur en elektrisch bedienbare buitenspiegels. Indien gewenst kunt u uw Jazz van nog meer extra’s voorzien – met de keuze uit drie uitvoeringen: Trend, Comfort en Elegance.
De Jazz beschikt over onze nieuwe Honda CONNECT-technologie. Met dit centrale touchscreen zijn alle dingen waar u van houdt in het leven, zoals uw favoriete muziek en uw vrienden, direct binnen handbereik.

Share This