HONDA CR-V HYBRID

RESPONSIEF - SOEPEL - EFFICIENT

Dat zijn drie van de voordelen die u zult ervaren met de volledig nieuwe CR-V Hybrid. De intelligente, zeer geavanceerde hybride aandrijflijn biedt een naadloze, aangename rijervaring tijdens iedere rit.

BOEK JE PROEFRIT

Nieuwsgierig hoe het voelt om in de CR-V Hybrid te rijden? Vraag een proefrit aan en ontdek hoe u profiteert van zijn inventieve eigenschappen.

De hybride die u kunt voelen

Met behulp van geavanceerde technologie levert de meest populaire SUV ter wereld nu sportieve prestaties en lage emissiewaarden.

MAAK KENNIS MET DE HYBRID

Weer een mijlpaal voor de Honda CR-V.
De i-MMD (intelligente Multi-Mode Drive)-technologie levert uitstekende prestaties en een uitmuntende efficiëntie. Door de aerodynamische lijnen rondom een volledig nieuw chassis is deze CR-V van de vijfde generatie een SUV voor echte autoliefhebbers. Eenmaal in de auto vindt u een luxe, geraffineerd interieur met de nieuwste rijhulpmiddelen en infotainment, naast het comfort, de ruimte en de veelzijdigheid waar de CR-V bekend om staat.

2.0 ATKINSON CYCLE-BEZINEMOTOR

Een 2.0 liter Atkinson Cycle-benzinemotor werkt samen met twee elektrische motors, een voor de aandrijving en een voor stroomopwekking, gestuurd door het intelligente Multi-Mode Drive (-MMD)-systeem, dat 3 verschillende aandrijfmodi biedt: hybride, motor en elektrisch. Er zijn versies met 2WD en 4WD beschikbaar.

Share This