HONDA E

100% EMOTIE, 0% EMISSIE.
TESTRIT AANVRAGEN

ZUIVER ELEKTRISCH
PUUR DESIGN

De volledig nieuwe, volledig elektrische Honda e is een geslaagde combinatie van dynamische prestaties, verfijnd comfort en geavanceerde technologie. Hij is geen prototype, maar een droom die werkelijkheid wordt. De Honda e werd gemaakt voor het leven in de stad. Hij is wendbaar en pittig, eenvoudig maar gesofistikeerd, en compact en ruim tegelijkertijd. Hij biedt bovendien massa’s puur rijplezier. Uiteraard zonder uitstoot.

UW RUIMTE

Een rustgevend en overzichtelijk interieur met ontspannende kleuren en hoogwaardige materialen. Ontwikkeld voor een maximum aan ruimte, licht, en compleet comfort. Het digitale dashboard over de volledige breedte houdt u op de hoogte, entertaint en verbindt u met alles wat u leuk vindt.
Het biedt u op een intuïtieve manier de controle over een reeks intelligente apps en services.

De schermen van het digitale dashboard
over de volledige breedte kunnen bovendien gepersonaliseerd worden. Dus waar u ook bent, u bevindt zich altijd in uw eigen persoonlijke ruimte.

HONDA E – CONNECT NOW!

GEAVANCEERDE TECHNOLOGIE, VERFIJNDE EENVOUD

De nieuwste technologie brengt mensen samen.

Het digitale dashboard van het Honda e Prototype over de volledige breedte laat zien hoe technologie mensen beter kan verbinden. Perfecte smartphoneconnectiviteit, spraakgestuurde systemen, allerlei informatie over de reis en rijstijl van de chauffeur zijn beschikbaar. De eenvoudige buitenspiegel is vervangen door de nieuwste, meest geavanceerde videocamera’s, die de omgeving gedetailleerder weergeven dan welke spiegel dan ook en het gevaar van blinde hoeken vrijwel uitsluit. Ze elimineren ook weerstand. Knoppen met snelkoppelingen naar populaire functies zijn op het stijlvolle tweespaaksstuurwiel geplaatst. En heeft u gemerkt dat er iets ontbreekt? Er is geen versnellingspook. In plaats daarvan zijn er knoppen voor rijden, achteruit rijden en parkeren, handig bij de knie van de bestuurder geplaatst.

Share This