HONDA CR-V

MEER DAN BUITENGEWOON

VIRTUELE PROEFRIT

Ervaar hoe het voelt om in de CR-V te rijden en ontdek hoe u profiteert van zijn inventieve eigenschappen.

Het avontuur stopt niet

Het is ongelooflijk hoeveel innovatieve ideeën er in één auto kunnen zitten.
De stijlvolle en ruime CR-V deelt uw avonturiersgeest en geeft u de vrijheid
en flexibiliteit om op ontdekking uit te gaan..

ONTSPANNEN ACHTER HET STUUR

Het ruime interieur van de CR-V creëert een oase van rust.

Deze rustgevende omgeving is een genot om in te reizen voor zowel bestuurder als passagiers. Voorin geniet u van de verhoogde zitpositie, met een royale hoeveelheid beenruimte en hoogwaardige materialen overal in de auto.

Alles wat u moet weten

Het intelligent-Multi Information Display (i-MID) houdt u altijd up-to-date, waar u ook naartoe gaat. Het scherm is zeer gebruiksvriendelijk dankzij de bedieningselementen op het stuur. Samen met het nieuwe Honda CONNECT touchscreen-entertainmentsysteem geeft dit u de volledige controle.

 

KRACHTIGE STIJL

Het intense design van de CR-V Black Edition maakt diepe indruk op de weg.

Van de beschermplaten aan voor- en achterkant tot de stijlvolle treeplanken en in combinatie met de accenten in Crystal Black is de CR-V Black Edition een gedurfde vertoning. De dakspoiler en voorgrille in Crystal Black, en de keuze uit zwarte lichtmetalen 18″ Umbra (Comfort & Elegance uitvoering) of 19″ Nox (Lifestyle & Executive uitvoering) velgen, maken hem nog stoerder – de speciale Elegance “Black Edition” matten en het Black Edition-embleem in zwart chrome maken de look helemaal af.

Share This