HONDA CR-V

MEER DAN BUITENGEWOON

VIRTUELE PROEFRIT

Ervaar hoe het voelt om in de CR-V te rijden en ontdek hoe u profiteert van zijn inventieve eigenschappen.

Het avontuur stopt niet

De sportieve, luxueuze CR-V kreeg een compleet nieuwe look en ontwerp,
zowel binnen als buiten, met 7 zitplaatsen als optie.

ONTDEK DE NIEUWE MOGELIJKHEDEN

APPLE CARPLAY®*Δ

U kunt uw iPhone® moeiteloos verbinden met het audio- en informatiesysteem Honda CONNECT met aanraakscherm van 7 inch, zodat u kunt bellen, naar muziek kunt luisteren maar ook berichten kunt verzenden en ontvangen.

NOODOPROEP (E-CALL)

Naast de achteruitkijkspiegel bevindt zich een knop voor het uitsturen van een noodoproep (SOS). In het geval van nood is één druk op de knop voldoende om hulp in te schakelen.

HEAD UP DISPLAY (HUD)Δ

De HUD-display toont belangrijke
informatie op ooghoogte, zodat de bestuurder zijn ogen op de weg kan houden.

VERWARMDE VOOR- EN ACHTERSTOELENΔ

Wij vinden dat iedereen die in de nieuwe CR-V reist zich warm en comfortabel moet voelen. Daarom zijn zowel verwarmde voorstoelen als achterstoelen beschikbaar.

VERWARMD STUURWIELΔ

Ervaar het genot van een verwarmd
stuurwiel op een koude dag. Het zijn deze kleine details die het rijden in de CR-V zo prettig maken.

ACHTERUITRIJCAMERA MET MEERVOUDIGE WEERGAVEΔ

Zodra u de achteruitversnelling selecteert, komt de achteruitrijcamera automatisch tot leven op het 7 inch grote Honda CONNECT-scherm.

OPEN RUIMTES VERKENNEN

Flexibel gebouwd voor optimaal comfort.

De CR-V is herontworpen met vloeiende lijnen die overal de aandacht trekken. We hebben een indrukwekkend interieur gecreëerd, waar u omringd wordt door een luxueus, open gevoel met voldoende beenruimte voor alle inzittenden. Zo wordt elke rit een waar genoegen. Als u bovendien extra ruimte nodig hebt voor grote, onhandige spullen, is de CR-V ook de perfecte keuze.

DUIZELINGWEKKEND VERMOGEN

Gemaakt om avonturen te beleven.

Onze geavanceerde 1.5 VTEC TURBO-motor levert topprestaties via een handgeschakelde transmissie met 6 versnellingen of 7-traps CVT automatische transmissie. In combinatie met het nieuwe chassis staat dit garant voor een behendige, sportieve rijervaring. De gloednieuwe CR-V brengt u naar uw bestemming met absolute finesse en optimaal comfort.

 

Share This