Honda Jazz is de Hybride stadswagen van Honda
Hybride auto Honda Jazz
Hybride auto Honda Jazz
Beste Hybride stadswagen 2021 Honda Jazz

Weet u nog niet als een hybride auto of een volledig elektrische auto bij u past?

Waarom kiezen voor een hybride auto? Hybride auto’s bieden een aantrekkelijke mix van efficiëntie, actieradius, vermogen en lage emissies – ze zijn een ideale tussenstop tussen voertuigen op fossiele brandstof en een volledig elektrische auto. 

De beste hybride stadsauto om te kopen in 2021. 

De AutoGids vergeleek en testte 3 Hybride stadsauto’s. De zelfopladende stadsauto Honda jazz, Renault Clio en de Toyota Yaris. And The winner is -> De zelfopladende stadsauto Honda jazz! 

Na een testweek is de Honda Jazz dé stadswagen die AutoGids het meest heeft overtuigd, dankzij zijn verzorgde praktische aspecten, zijn voorbeeldige weggedrag, zijn efficiënte hybride aandrijflijn en zijn interessante verhouding PRIJS-uitrusting.

 Wilt u het artikel nalezen, kan dat op de website van de AutoGids

Andere hybride SU-V gezinsauto’s in het Honda-gamma zijn de CR-V Hybride en binnenkort is de gloednieuwe HR-V beschikbaar. Deze zijn ook moeite waard om te bekijken als u overweegt een nieuwe wagen te kopen.

Klaar om elektrisch te gaan?

Overweeg een elektrische auto van Honda te kopen? Klaar om uw rijervaring nieuw leven in te blazen? Dan hebben wij de Honda e die 100% elektrisch is – en dus geen uitstoot genereert. De Honda E is een kleine elektrische stadsauto met vijf deuren. Een krachtige, fluisterstille, energiezuinige auto boordevol technologie. 

Klaar om de volgende stap te zetten?

Kom gerust langs in onze showroom in Lievegem. We vertellen en tonen u alles wat u moet weten. Test & ontdek de Honda Jazz Hybride, Honda Hybride CR-V of de Honda e en overtuig jezelf. Wij verwelkomen jullie graag!

Maak nu een afspraak : Tel. 09/377.20.46  of via e-mail: info@hondadesmedt.be

 

Share This