Premiere NIEUWE HONDA HR‑V e:HEV

Nieuwe HONDA HR‑V e:HEV in onze showroom!

De hybride SUV in coupé-stijl wordt aangedreven door een e:HEV motor en is geïnspireerd op de hybridetechnologie die door ons racewinnende Formule 1 team werd ontwikkeld.

De beste manier om de nieuwe Honda HR‑V e:HEV te ontdekken is door hem zelf te komen bekijken in onze showroom.

Meld u hier aan voor de HR‑V e:HEV als eerste bij Honda De Smedt te komen bekijken:
Mail carine@hondadesmedt.be
of bel: 09 377 20 46

Maak kennis met de Honda HR-V Hybrid

Honda’s bewezen e:HEV hybride technologie levert een soepele en plezierige rijervaring, met responsieve prestaties en een indrukwekkend laag brandstofverbruik. Het bestaat uit twee compacte, krachtige elektromotoren die verbonden zijn met een 1,5-liter i-VTEC benzinemotor, met een piekvermogen van de motor van 96 kW (131 pk) en een maximumkoppel van 253 Nm bij 4.500 tpm.

De gloednieuwe Honda HR-V biedt naadloze connectiviteit waarmee eigenaren gemakkelijk verbinding kunnen maken met hun dagelijkse leven. De intuïtieve 9-inch lcd-touchscreeninterface is ontworpen om afleiding van de bestuurder te minimaliseren. De interface, die wordt bediend via vertrouwde bediening in smartphone-stijl, maakt ook smartphone-mirroring mogelijk via Apple CarPlay (via Bluetooth, wifi of kabel) en Android Auto (kabel).

Strakke eenvoud

Het exterieur van de HR-V heeft een eigentijdse, stille uitstraling met naar voren gerichte lijnen en vloeiende oppervlakken die de moderne en zuivere filosofie van Honda benadrukken.

Zelfopladende hybride

De innovatieve e:HEV hybride aandrijflijn heeft in heel Europa erkenning gekregen voor zijn combinatie van hoge prestaties met lage emissies en efficiëntie. En omdat de auto volledig zelfopladend is, moet u nooit een stekker in het stopcontact steken.

Slim verpakt

De HR-V is uitgerust met veelzijdige Magic Seats met unieke, flexibele opbergmogelijkheden. Deze SUV in coupéstijl biedt daardoor voldoende laadruimte en plaats om heerlijk te ontspannen.

Blijf geconnecteerd

Dankzij het geavanceerde en intuïtieve HMI-systeem schakelt u vlot tussen uw apps en blijft u naadloos geconnecteerd om al uw activiteiten vlot te kunnen uitvoeren.

De nieuwe HR-V e: HEV verkrijgbaar bij Garage Honda De Smedt

Meld u hier aan voor de HR‑V e:HEV als eerste bij Honda De Smedt te komen bekijken:
Mail carine@hondadesmedt.be
of bel: 09 377 20 46

 

 

Share This