nieuwe luchtfilter Honda

Met trots introduceert Honda een nieuw cabinefilter voor uw auto. Deze cabinefilter bestaat uit maar liefst 4 lagen met koolstoflaag! Veel Honda-rijders hebben behoefte aan betere bescherming tegen alles wat ze kunnen inhaleren.

Voor uw gezondheid en die van uw passagiers biedt Honda u zijn nieuwe generatie cabinefilters aan. Dit filter, met extra 2 lagen, biedt een verbeterde bescherming tegen pollen. En biedt nu ook bescherming tegen fijnstof, ozon, benzine en andere geuren, alsook tegen allergieën, schimmels en micro-organisme. Een standaard pollenfilter houdt namelijk deeltjes tot 2,5 micron tegen die het lichaam kunnen binnendringen.

Cabinefilter

Regelmatig vervangen

Het regelmatig vervangen van uw cabinefilter is aan te bevelen, want zoals alle filters, het verzamelt een groot aantal allergenen en deeltjes worden behouden. Het filter kan daarom gedeeltelijk verstopt zijn.

Maak snel een afspraak met Garage De Smedt om dit nieuwe cabinefilter met een sterk verbeterde filtering van stofdeeltjes te laten monteren in uw auto, zodat de lucht in uw interieur schoner en frisser zal zijn.

Vragen over deze filter, direct een afspraak maken of een offerte aanvragen. 

Tel. 09/377.20.46 – info@hondadesmedt.be
Share This