Ontdek meer over de elektrische auto van Honda!

Blijf elke minuut van de dag in contact met uw Honda e via de My Honda+ app op uw smartphone. Met de My Honda+ app op uw smartphone is uw wagen altijd binnen handbereik. En het systeem werkt in twee richtingen

Functies en bedienen met My Honda+ app

U krijgt informatie over de laadstatus en resterende range, over de klimaatregeling en over eventueel vereiste onderhoudsbeurten. U kunt navigatieopdrachten voor laadpalen en locaties vanaf uw smartphone direct doorsturen naar de auto. De Honda e is daarnaast toegankelijk via een digitale sleutel, zodat de auto via de smartphoneapp te vergrendelen en ontgrendelen is.

De My Honda+ app biedt talrijke functies:

Elektrische auto opladen Honda e

Met de Honda-app kunt u het laden van uw auto plannen

U bepaalt zelf het meest geschikte moment om uw Honda e op te laden. Tijdens de daluren kan u bijvoorbeeld goedkoper opladen. Als u even wilt bijladen tijdens het winkelen, krijgt u een berricht van de app na het opladen of bij het bereiken van de door u ingestelde limiet. De app zorgt echt voor uw gemoedsrust omdat u altijd verbonden blijft met uw Honda e.

Met de Honda-app kunt u de positie van uw auto bekijken, zodat u de auto kunt terugvinden

U kunt een geometrische zone bepalen om de status van uw wagen te controleren via de app. Wanneer uw Honda e buiten deze zone komt, krijgt u een alarmsignaal. Als u uw Honda e niet meteen vindt in een ingewikkelde parking, kan uw wagen uw aaandacht trekken via de afstandsclaxon.

Mijn  elektrische auto terug vinden?
Kan ik mijn elektrische auto opwarmen?

Met de Honda-app kunt u de motor op afstand starten om de auto te verwarmen

Met de klimaatregeling op afstand kunt u de temperatuur in de auto vooraf instellen. Als u dus weet dat het morgenvroeg koud zal zijn, vraagt u de Honda e gewoon om de wagen 30 minuten op te warmen voor u thuis vertrekt. U krijgt altijd een warm welkom in uw auto.

Met de Honda-app kunt u de auto op afstand ontgrendelen, vergrendelen en starten

De app bevat ook een digitale sleutel. Met deze handige afstandsbediening kan uw smartphone de traditionele sleutel vervangen om de Honda e te sluiten, te openen en te starten.

kan ik mijn Auto ontgrendelen op afstand?
Heeft mijn honda wifi?

Met de Honda-app kunt u een Wi-Fi Hotspot opzetten in de auto

Wifi in de wagen is een van de opties dan de Honda e om de internetverbinding te delen met andere apparaten. U krijgt dan continue updates en hulp van de Honda Personal Assistant. Een smart systeem voor kunstmatige intelligentie (AI) waarmee u normale gesprekken kunt voeren. Het maakt gebruik van contextuele kennis om te leren hoe het u relevante online aanbevelingen kan geven op basis van uw specifieke vereisten.

Met de Honda-app kunt u uw route vooraf plannen

U kunt de coördinaten van een interessante locatie naar uw Honda e sturen voor u vertrekt. Via de app geeft u gewoon de gegevens van een bestemming aan de wagen. Uw Honda e slaat deze informatie op in zijn navigatiesysteem en de gegevens zijn beschikbaar als u wilt vertrekken.

route vooraf plannen met de honda e
Share This