Jan De Smedt en Carine Lippens, zaakvoerders van de Honda-garage in de Hendrik Consciencelaan te Waarschoot, hebben het grootste marktaandeel van alle Hondadealers.

De gemiddelde Honda-dealer heeft in België een marktaandeel van 1 procent, Honda De Smedt zit in de ruime regio rond Waarschoot aan net geen 3 procent.
“Dit is een heel mooie erkenning”, reageert Carine Lippens, “en dit is niet alleen het werk van Jan en mezelf, maar van ons ganse team: Jurgen Thompson, Ricky Blomme, Werner De Waele en Christianne Vannevel.”

Jan en Carine namen in 1991 de Honda-garage over van Jans ouders in Aveschoot in Lembeke. Daar bleven ze tot 2006, toen openden ze langs de commercieel veel interessantere Hendrik Consciencelaan de huidige Honda-vestiging. Sindsdien ging de verkoop in stijgende lijn en nu zijn ze de beste van België. Het is trouwens de tweede award die Jan en Carine ontvangen, enkele jaren geleden kregen ze reeds de Customer Care Award, die de garage met de beste service bekroonde.

Verbouwingen

Honda De Smedt verbouwingenJan en Carine De Smedt-Lippens zijn niet van plan om op de lauweren te rusten, integendeel. “Volgend jaar staat een totale vernieuwing van onze toonzaal op het programma, volgens de richtlijnen van Honda”, vertelt Carine.
“Maar eigenlijk moeten we onze bouwplannen al een beetje bijsturen, want we moeten toch een schoon plaatsje voorzien voor deze award? En ondertussen hebben Jan en ik gewoon keihard veel goesting om er weer in te vliegen.”
bron nieuwsblad.be

Share This