Honda_CR-V_Gezinswagen
jazz hybrid hev

Een reischeckup, geen overbodige luxe!

Een grondige zomer check-up zorgt ervoor dat uw auto klaargestoomd wordt voor een veilige en zorgeloze vakantie.

Nu de zomer in aantocht is plannen we onze welverdiende vakantie. Trekt u deze zomer met de auto naar het zonnige zuiden, of kiest u voor een staycation? Ongeacht waar uw trouwe wagen u brengt, zorg er zeker voor dat u en uw wagen volledig zomerproof is!

Niets is vervelender dan een defecte wagen op weg naar uw vakantiebestemming. Een preventieve reischeckup is zeker geen overbodige luxe. Heeft uw voertuig al een grondige zomer check-up gekregen voor een veilige en zorgeloze vakantie? Nee? Maak dan nu uw afspraak voor een veilige reis!

Kostprijs:  €25 voor een zomer check-up.

Maak snel via MAIL je afspraak voor uw zomer check-up

Vergeet ook de airco niet!

De grootste nachtmerrie van vele vakantiegangers is een kapotte airco. De airco is echter een slijtagegevoelig onderdeel dus u doet er goed aan om dit regelmatig te laten controleren. Een aangename frisse temperatuur is niet alleen veel leuker, ook veel gezonder. Een defecte airco kan namelijk een onprettige lucht veroorzaken die zorgt voor diverse irritaties, waaronder hoofdpijn.

Honda Assistance

Weet dat pech op weg naar of op uw vakantiebestemming steeds voor kunnen komen. Denk er dus tijdig aan om een HONDA ASSISTANCE, bijstand en pechverhelping van je voertuig, te regelen.

Met onze Honda Wegbijstand kunt u op beide oren slapen. Heeft u een probleem met uw wagen, dan zijn wij er om u te helpen. Bijstand en pechverhelping van je voertuig is 24/7 beschikbaar en dat het hele jaar door, ook als u zich in een ander Europees land bevindt.

Kostprijs:  €55 voor 1 jaar Honda Assistance

Lees hier -> alles over bijstand en pechverhelping van je voertuig.

Honda Garmin navigatiesysteem

Vertrek nooit zonder uw Honda Garmin navigatiesysteem up te daten. De updates kunt u zelf uitvoeren via de website van Garmin of kom langs en ons team voert de update uit voor u!

Kostprijs: 25 euro GPS updaten

Maak snel via MAIL je afspraak voor updaten Garmin GPS

Wij wensen u alvast een hele fijne vakantie en een veilige thuiskomst! 

 

Share This