Originele onderdelen voor duurzame kwaliteit en betrouwbaarheid

Met uw Honda heeft u gekozen voor kwaliteit. Kies daarom bij montage van onderdelen in uw auto voor de kwaliteit van origineel. Honda staat voor kwaliteit, veiligheid en milieubewustzijn. Daarom werkt Honda De Smedt uitsluitend met originele onderdelen. De onderdelen zijn speciaal voor uw auto ontwikkeld en voldoen aan zeer strenge specificaties. Op deze manier zijn veiligheid, betrouwbaarheid en een lange levensduur gegarandeerd. U wilt toch alleen het beste voor uw Honda? Laat daarom het onderhoud aan uw auto uitvoeren bij Honda De Smedt.  

Waarom originele Honda-onderdelen?

De uitstekende kwaliteit en de betrouwbaarheid van de onderdelen zorgen voor een lange levensduur van uw Honda.
  • Ze voldoen aan de allerstrengste veiligheidseisen. De originele Honda-onderdelen zijn identiek aan de onderdelen die bij de productie van uw Honda zijn gebruikt.
  • Ze zijn tegelijk met het ontwerp van de auto bedacht en ontwikkeld.
  • Ze ondergaan dan ook dezelfde serie zeer strenge tests en controles, bijvoorbeeld op het gebied van corrosie, betrouwbaarheid en duurzaamheid.
  • Verder wordt ieder soort onderdeel ook nog aan aparte, speciale tests onderworpen.
Uw Honda voldoet aan de hoogste eisen op het gebied van veiligheid en rijcomfort. En dat wilt u natuurlijk graag zo houden!

Ga voor kwaliteit

Al onderdelen zijn intensief getest. De onderdelen zijn gemaakt voor het specifieke Honda model, zodat het exact aansluit. De onderdelen hebben dus een ideale pasvorm. Dit zorgt er ook voor dat de werking van de andere onderdelen optimaal zijn. Alle originele onderdelen voldoen niet alleen aan de Europese normen, eisen en veiligheidsvoorschriften, maar overtreffen deze normen veelal. Bij de ontwikkeling van de onderdelen staat de werking van de hele auto centraal. Er wordt getest wat de invloed van onderdelen op andere onderdelen is, zodat onnodige vervolgschade wordt uitgesloten.

Meer weten?

Neem contact met ons op Email: info@hondadesmedt.be – tel. 09 377 20 46 of kom langs in onze garage: Hendrik Consciencelaan 58 – 9950 Waarschoot.
Share This