Honda_CR-V_Gezinswagen
Honda_CR-V_ CR-V heeft veel binnenruimte
Honda CR-V Hybrid- Lievegem-Waarschoot-Brugge

Waarom de Honda CR-V uw volgende gezinsauto zou moeten zijn

 Als u op zoek bent naar een gezinsauto, zijn hier een paar zaken waar u rekening mee moet houden voordat u de aankoop doet. 

Ten eerste, hoe groot is uw gezin en bent u van plan om in de toekomst uw gezin uit te breiden? Zelfs als uw gezin klein is, overweeg dan een auto met veel ruimte voor passagiers, evenals de broodnodige laadruimte voor als u op vakantie gaat. Een vijfdeurs auto is bijvoorbeeld een goede keuze, vooral als u regelmatig kleintjes in en uit autostoeltjes verplaatst.

Honda CR-V: veiligheidsvoorzieningen

Als u samen met uw gezin in de auto zit, moet elke rit zo veilig mogelijk verlopen.

Het basisuitrustingsniveau van de CR-V omvat een achteruitkijkcamera om het gemakkelijker te maken om veilig achteruit te rijden. In uw auto wordt u ondersteund door assistentiesystemen van de nieuwste generatie. Bijvoorbeeld afstand houden of als u plotseling moet remmen, lane keeping assistance-systeem,  adaptieve cruisecontrol, waarschuwing naderend voertuig of blind spot monitoring.

CR-V Binnenruimte

Het  interieur van de CR-V heeft veel ruimte. Stoelen die comfortabel zitten een royale hoeveelheid beenruimte. Ook voor tieners achterin met lange benen. Hierdoor is er ook voldoende ruimte voor het plaatsen van autostoeltjes.

CR-V laadruimte

Als je met je gezin onderweg bent heb je héél veel laadruimte nodig! Elke goede gezinsauto heeft comfortabele stoelen nodig voor mama, papa, kinderen, grootouders, ooms en tantes en vrienden. Evenals een hoop ruimte voor de boodschappen, kinderwagen, sportuitrusting, boekentassen voor school, vakantiebagage of flatpack-meubels erin schuiven voor een dagje doe-het-zelf. De Honda CR-V heeft een grote bagageruimte met een inhoud van meer dan 1.700 liter met neergeklapte achterstoelen. Het design maakt uw leven echt makkelijker, met handige functies als een handsfree toegankelijke achterklep, in één beweging neerklapbare stoelen en een vlakke bagageruimtevloer voor maximale laadruimte. 

Andere kenmerken van de CR-V

Er zijn veel manieren om deze gloednieuwe SUV aan te passen. Een ruime keuze aan accessoirepakketten wordt u aangeboden, evenals veel onafhankelijke elementen. U kunt uw nieuwe CR-V net dat beetje extra geven dat in het oog springt en hem net zo uniek maakt als u. 

 

Ten slotte moet een goede gezinsauto het rijden voor mama en papa gemakkelijk maken, maar ook comfortabel cocoonen en verfijnd zijn voor iedereen – voor- en achterin.

Share This