Honda Civic SilverLine

De nieuwe Honda Civic Silver Line is een sportieve en stijlvolle nieuwe aanvulling op de bestaande Civic-serie. Hij is voorzien van unieke kenmerken in de vorm van een bumperspoiler vooraan, zijskirts, achterdiffuser, spiegelkappen en als optie opvallende lichtmetalen velgen van 18 inch. Alles bij elkaar: pure aantrekkingskracht.

De vermelde prijzen zijn inclusief 21 % BTW. Het Silver Line Pack en/of de Silver Line Archiros velgen zijn enkel verkrijgbaar als fabrieksoptie bij aankoop van een nieuwe Civic 5-deurs 1.0. Actie geldig van 01/03/2018 tem 30/04/2018. Actie enkel geldig voor particulieren en niet cumuleerbaar met andere voordelen. * Prijs incl. 21% BTW, excl. opties, accessoires en toeslag voor metaal/parelkleur. Ontdek de Honda Civic Silverline!

Carine Lippens

Carine Lippens

Zaakvoerder

Heeft u vragen over deze actie?
Contacteer mij!

Bumperspoiler vooraan

De bumperspoilers vooraan geven de voorkant van uw wagen een extra doelgerichte uitstraling met een sportief en dynamisch profiel.

Zijskirt

Geef uw wagen een opwindend en sportief profiel met deze zijskirts van Honda.

Achterdiffuser

De achterdiffuser geeft uw wagen met het onderscheidende en dynamische achteraanzicht een sportief randje.

Spiegelkappen

Bescherm uw buitenspiegels. De spiegelkappen sluiten perfect aan.

Lichtmetalen Velgen

De optionele Argiros lichtmetalen velgen van 18 inch hebben een diamond cut A-oppervlak met glanzend heldere afdeklaag en Frostbite Silver-openingen – de middendop heeft een gefreesde look en is voorzien van een glimmend verchroomd H-teken.

Silverline

Deze opvallende accenten in hoogwaardig zilver zorgen ervoor dat u overal zult worden opgemerkt..

Share This