2022 Honda Civic e:HEV

Vanaf 1 juli kunnen we de gloednieuwe Honda Civic e:HEV bestellen. Je leest het goed, een hybride die standaard uitgerust is met Honda’s geavanceerde, zelfopladende tweemotorige e:HEV (hybrid electric vehicle) aandrijflijntechnologie. Hij is verkrijgbaar in 3 uitvoeringen, Elegance, Sport en Advance. De prijs start op € 31.790 voor de Elegance uitvoering.

Honda heeft de prijzen bevestigd voor de gloednieuwe Civic. De prijs voor de 11e generatie Civic begint vanaf € 31.790. De auto is exclusief verkrijgbaar als hybride en is standaard uitgerust met Honda’s geavanceerde, zelfopladende tweemotorige e:HEV (hybrid electric vehicle) aandrijflijntechnologie. De lancering van de auto markeert de voltooiing van de Electric Vision-strategie van het merk om al zijn courante personenauto’s in Europa tegen eind 2022 geëlektrificeerd te hebben.

De Civic begint met de uitvoering Elegance, die beschikt over 17-inch lichtmetalen velgen, parkeersensoren voor en achter en een achteruitrijcamera, een 7-inch multi-informatiedisplay, acht luidsprekers, een infotainmentsysteem dat werkt met Apple CarPlay/Android Auto, en standaard een navigatiesysteem. Net als alle andere Honda-modellen, zijn alle Civic-uitvoeringen uitgerust met Honda SENSINGTM, een uitgebreid systeem van toonaangevende veiligheidstechnologieën en rijhulpmiddelen, waaronder Lane Keeping Assistant System en de nieuwe Traffic Jam Assist-functie.

De prijs voor de Sport-uitvoering begint vanaf € 32.890 en heeft als extra half-lederen bekleding voor de stoelen, sportpedalen, ledmistlampen en unieke spiegels in gloss black als contrast met de zwarte matte afwerking rondom de ramen en opvallende 18-inch zwarte lichtmetalen velgen.

De Advance-uitvoering begint vanaf € 36.295 en omvat een geüpgradede premium BOSE ‘CentrepointTM’-audiosysteem met 12 luidsprekers. De Advance-uitvoering heeft ook een panoramisch zonnedak, Adaptive Driving Beam (ADB)-koplampen en een verbeterd 10,2-inch multi-informatiedisplay. Andere kenmerken zijn onder meer diamantgeslepen 18-inch lichtmetalen velgen in twee kleuren zwart, lederen stoelen en een verwarmd stuur.

“De lancering van de nieuwe Civic markeert een belangrijke mijlpaal voor het merk en viert het iconische model met de beste generatie ooit”, zegt Christophe Decultot, President van Honda Benelux. “Het heeft opnieuw de maatstaf gezet op het gebied van bruikbaarheid, efficiëntie, prestaties en veiligheid, afgestemd op moderne klanteisen in heel Europa.”

Dit jaar viert de Civic zijn 50e verjaardag met meer dan 27,5 miljoen verkochte modellen in 170 landen sinds zijn lancering in 1972. De 11e generatie Civic bouwt voort op deze lange geschiedenis van succes, met een evolutie in design, rijdynamiek en aandrijflijntechnologie die zowel oude als nieuwe Civic-klanten zal aanspreken.

Wil je graag meer informatie, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.
Tel. 09/377.20.46 – info@hondadesmedt.be

2022 Honda Civic e:HEV
2022 Honda Civic e:HEV
2022 Honda Civic e:HEV
2022 Honda Civic e:HEV
2022 Honda Civic e:HEV
2022 Honda Civic e:HEV
2022 Honda Civic e:HEV
2022 Honda Civic e:HEV
2022 Honda Civic e:HEV
2022 Honda Civic e:HEV
2022 Honda Civic e:HEV
2022 Honda Civic e:HEV
Share This